VERY VERY SLIGHTLY

EULÀLIA BERGADÀ

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
Divendres 29 d'abril | 20:00 h
Compartir
Afegir al calendari

El mercat valora la qualitat d’un diamant segons la seva claredat. Com més impureses (o inclusions) tingui un diamant, més es devaluarà el seu preu. Però són precisament aquestes petites esquerdes internes les que permeten a cada diamant refractar la llum d’una manera única i genuïna.
Very Very Slightly és una reflexió sobre el valor de saber travessar les pròpies impureses per tal de fer-les brillar. La dansa, la música i la llum conviden al públic a assaborir el valor expressiu que pot suposar el fet de dissoldre’s en les pròpies limitacions internes i vibrar amb i cap a l’entorn, més enllà de qualsevol forma i idea.
Un espectacle que acaba amb una festa!

 

Ballarina, coreògrafa i directora, Eulàlia Bergadà va crear la seva pròpia companyia l’any 2015. Les seves peces es caracteritzen per la conjunció entre dansa i música en directe. Amb Gold Dust Rush va guanyar el Premi Institut del Teatre (2016). Nixie (2018) es va representar a la Sala Hiroshima de Barcelona en el marc del programa Inexchange. Conjuntament amb Marc Naya han encetat una línia de recerca compositiva i escènica a través de la veu, l’electrònica i el cos. D'aquesta iniciativa n'han sorgit projectes com Opening Projects, Very Very Slightly i diversos workshops per a col·lectius. Com a ballarina ha treballat per a companyies com United Cowboys, Lipi Hernández o Ion Garnika, entre d'altres.

 

Direcció i coreografia: Eulàlia Bergadà / Espai sonor: Marc Naya / Dramatúrgia: Ferran Echegaray / Assistència coreogràfica: Evelyne Rossie / Interpretació: Olga Clavel, Evelyne Rossie, Maria Torrents, Marc Naya / Disseny d’il·luminació i so: Toni Ubach, Sergio Roca / Audiovisuals: Ventura López / Disseny de vestuari: Claire O’Keefe / Fotografia: Tristán Pérez-Martín / Producció: Anna Bohigas, Inés Lambisto

Amb la coproducció de: Mercat de les Flors, Teatre Principal de Palma, Morlanda Creacions / Amb la col·laboració de: L’Estruch, Graner, Dansbrabant, ArtHouse, Artistic Centre From United Cowboys, EIMA, Auditori de Peguera

 

 

Divendres
29
abr
Des de
12 €
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del 02.04.22 al 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del 26.04.22 al 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació
© David del Val
Finalitzat
2022
IMPERFECT
LA BALDUFA & SOL PICÓ
24.04.22 | 17:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació