24 PRELUDIOS

ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO

Del ds. 02.04.22 al dv. 29.04.22
Finalitzat
2022

INSTAL·LACIÓ DE VÍDEO

Compartir

24 preludios és un projecte format per 24 miniatures de vídeo que mostren espècies vegetals a través d'un microscopi. La mirada microscòpica altera els nostres mecanismes d'orientació, els fils que despleguem entre el cos i la realitat. Les lents del microscopi esborren qualsevol context i, observant a través d'aquestes lents, és fàcil imaginar altres realitats, és fàcil que la matèria esdevingui ficció. En certa manera, aquestes miniatures són ficcions construïdes a través de l'observació d'allò real.
24 preludios és l'avantsala de Y pareceremos árboles, un projecte escènic que s'estrenarà al Teatre Nacional de Catalunya el juny del 2022.

 

Elena Córdoba construeix la seva obra a partir de l'observació detallada del cos. El 2008 inicia  Anatomía poética, un cicle dedicat a l'interior del cos humà. Actualment treballa entre el cos i la botànica amb el projecte Ficciones Botánicas. Ha dedicat diversos projectes al ball entès com a forma de manifestació humana.
David Benito ha treballat a l'àrea tècnica amb companyies com Atra Bilis, Daniel Abreu, La Tristura, Hors Champ, Nacho Bilbao, Paz Rojo o Rocío Molina, entre d'altres. Ha sigut director tècnic del festival El lugar sin límites del Centro Dramático Nacional.
Luz Prado és violinista, música i improvisadora. Ha crescut amb músics com Wade Matthews o Julián Sánchez. Ha col·laborat amb artistes com Nilo Gallego, Elsa Paricio o Silvia Zayas i ha compartit processos amb ballarines com La Chachi, Elena Córdoba o Carlota Mantecón.

Dissabte
02
abr
DE 16H A 20'30H
Gratuït
Finalitzat
Dijous
07
abr
DE 17H A 24H
Gratuït
Finalitzat
Divendres
08
abr
DE 17H A 24H
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
DE 10H A 24H
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
24
abr
DE 16H A 17H
Gratuït
Finalitzat