ROJOS

COMPANYIA MIQUEL BARCELONA

dijous, 14 d’abril | 18:00 h
Finalitzat
2022
DURADA:  25 minuts
Compartir

rojos és una peça d’arts escèniques sobre la postguerra espanyola. Una proposta de dansa contemporània que procura endinsar-se en la memòria dels espais singulars on es representa. Les postguerres són fets universals i comuns en la memòria de tots els pobles, territoris i bàndols. I el llenguatge de la dansa permet evocar aquests imaginaris col·lectius.
rojos és un exercici de recuperació de la memòria tot i que també un altaveu per a la dissidència i un relat artístic sobre aquells temps de silenci. I és, sobretot, una bona oportunitat per escoltar, aprendre, reparar i fer visible.

 

Miquel Barcelona compta amb més de 20 anys d’experiència professional en el món de la dansa i les arts escèniques. Ha col·laborat amb directors i coreògrafs com Carolyn Carlson, Juan Kruz de Garaio Esnaola, Raffaelle Giovanola, Darío Fo, Àlex Rigola, Qars Teatre, Cobosmika Company o Laura Vilar. Actualment està immers en la gira de rojos (en els formats de sala i carrer) i en la creació d'una nova peça. La Companyia Miquel Barcelona col·labora amb persones, institucions i projectes que treballin alineats amb 5 eixos d'interès: territori, memòria, sostenibilitat, educació i generació de públics. La companyia ha format part del projecte Aliansat, el Programa CreaMedia de Barcelona Activa i en destaquen creacions com [kórps] o parrà.

 

Direcció, concepte i recerca: Miquel Barcelona Palau / Management: Biel Martínez Lorca / Producció executiva: Tàndempro / Assessoria conceptual i disseny gràfic: Àurea Estellé Alsina / Composició musical: Oriol Mula / Acompanyament coreogràfic: Fàtima Campos / Acompanyament vocal: Mariona Castillo / Intèrprets i col·laboradors coreogràfics: Miquel Barcelona, Natalia Fernandes, Raúl Lorenzo, Bea Vergés / Vídeo: Ignasi Castañé / Fotografia: Nora Baylach, Núria Aguadé, entre d’altres / Producció: Associació Vòrtex / Distribució: Biel Martínez Lorca / Agraïments: Maria Argentí, Rafaela Casado, Toni Gutiérrez, Oriol Mula, Mariona Castillo, Esther Vendrell, Berta Vilarrasa, Haizea Arrizabalaga

 

Dijous
14
abr
Gratuït
Finalitzat