Guérrillères

Marta Izquierdo Muñoz [Lodudo]

dijous, 13 d’octubre | 20:00 h
Finalitzat
2022

Univers Marta Izquierdo

 

Compartir

Burlesques, èpiques, commovedores i peludes, les guerrilleres de la coreògrafa Marta Izquierdo Muñoz es preparen per a la batalla!

Les guerrilleres de Marta Izquierdo Muñoz van des de les amazones gregues i les superheroïnes fins a la Dona Meravella, des de la revolucionària en lluita fins a les heroïnes salvatges de la novel·lista Monique Wittig. Combatents d’una causa el motiu de la qual es desconeix, tres guerreres en mode pausa es dediquen a les seves ocupacions: neteja d’armes i entrenament en el seu maneig, cura del cos i rituals diversos... Burlesc i patètic, èpic i absurd, fictici i referenciat, Guérillères fa un gran esclat de rialles feministes i desplega la visió d’una comunitat d’activistes tan plenes d’ardor com maldestres però que ens fan venir unes ganes furioses d’afegir-nos a la seva lluita.

Interpretació: Adeline Fontaine, Marta Izquierdo Muñoz i Eric Martin. Dramatúrgia: Robert Steijn. Assistent a la coreografia: Eric Martin. Mirada externa: Pol Pi. Assistent: Kouadio benezer.  Il·luminació: Samuel Dosière. So: Benoist Bouvot. Vestuari: La Bourette. Escenografia: Alexandre Vilvandre

Dijous
13
oct
Des de
10 €
Finalitzat