Coreografías selváticas

Adriana Reyes

dv. 14.04.23 | 22:00 h
ds. 15.04.23 | 22:00 h
Finalitzat
2023
DURADA:  60 minuts
Compartir

Posar-se a ballar els efectes que les plantes produeixen al teu cos.

 

/ Plantes / Ritual / Comunicació / Experiència / Cos /

 

Coreografías selváticas és una peça que enllaça les arts vives, l'antropologia i l’experiència del món vegetal. És una temptativa de presència conjunta entre les plantes, la intèrpret i el públic. Coreografías selváticas sorgeix arran de la comunicació amb formes de vida vegetal i l'interès pels vincles que els humans hem anat establint amb el món vegetal. Ja sigui des de l'experimentació, l'alquímia o el cultiu. Des dels rituals, les cerimònies xamàniques o els usos recreatius i culinaris. Les plantes, medicina i verí. Aliment. Coreografías selváticas vol ser un llibre de botànica en moviment, un llibre obert per ampliar l'experiència estètica a altres camps de la percepció.

 

Adriana Reyes és antropòloga i creadora en el camp de les arts vives. Màster en estudis feministes, s'ha especialitzat en sexualitats i diversitats. Després d'uns anys dedicada a l'àmbit acadèmic i la militància, s'ha anat reorientant cap a les arts vives i especialment la dansa. S'ha estat formant amb diverses creadores entre Espanya, Brasil i Portugal. Ja porta més de deu anys immersa en l'estudi de les plantes amazòniques, amb una intensa i acurada investigació en auto-coneixement i botànica. Les ciències socials, les arts vives, els estudis transfeministes i les medicines són els seus camps d'interès, de plaer i d'acció.

 

Creació: Adriana Reyes / En diàleg amb: Tabaco, Ajo Sacha, Bobinsana, Ushawasha, Abuta, Romero, Lavanda, Siete Palos, Oje, Mocura, Coca, Ayahuaska, Azucena, Sauco, Verbena, Camalonga / Acompanyament artístic: Janet Novás, Jesús Barranco / Acompanyament teòric: Manuela Pedrón Nicolau, Florencia Carrizo / Disseny de llums: Cristina Bolívar / Equip tècnic: Carles Borràs / Documentació gràfica: Mariana Viana / Documentació escrita: Carolina Sisabel / Documentació audiovisual: Irene Navascués

 

www.adrianareyes.es

 

Amb el suport de: La Poderosa (Barcelona), Residencias Paraíso / Colectivo RPM (Galiza), CRA’P pràctiques de creació i recerca artística (Barcelona), MIT Ribadavia (Galiza), Exposició Licra / Lorenzo Andrade i Javi Cruz (Madrid)

 

Divendres
14
abr
Des de
10 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
10 €
Finalitzat