Woods / Bosque

Clarice Lima / Futura & Linha de fuga

Del dv. 14.04.23 al ds. 15.04.23 | 12:00 h, 19:00 h, 19:30 h
Finalitzat
DURADA:  40 minuts

 

* En aquest espectacle no hi haurà cadires per al públic.

Compartir

Apropa't a aquest bosc fet de cossos que semblen arbres.

 

/ Cossos / Arbres / Desforestació / Resistència /  Amazònia /

 

Woods / Bosque és un clam artístic a la consciencia mediambiental, una declaració que integra la dansa i les arts visuals. En plena ciutat hi trobem un bosc fet de cossos cap per avall, un paisatge únic enmig d'aquest context urbà. Però no es tracta només de crear un paisatge viu, sinó també de mostrar l'evanescència i la inestabilitat dels cossos, de la natura, del clima i de les pràctiques col·lectives.
Woods / Bosque és un espectacle a l'aire lliure que compta amb la participació d'un grup d'intèrprets locals. Posats al revés, els cossos inverteixen l'espai i qüestionen el temps. Però quant de temps ho podran resistir? Quant de temps podrà resistir el bosc?

 

Clarice Lima, Catarina Saraiva, Nina Fajdiga i Aline Bonamin són artistes de diverses procedències que s'han unit per dur a terme aquest projecte. Els seus interessos es mouen entre la performance, la coreografia, la dramatúrgia i el comissariat.
Clarice Lima (1983, Fortaleza / Brasil) és ballarina, coreògrafa, professora i directora. Graduada a l'Amsterdam School of Arts / MTD (2006, Països Baixos), la seva trajectòria ha estat marcada per una intensa producció artística, amb presència tant a nivell nacional com internacional. És impulsora de FUTURA, una plataforma de dansa concebuda per desenvolupar col·laboracions i estratègies creatives, integrant els llenguatges de la dansa, la performance i les arts visuals.

 

Dramatúrgia: Catarina Saraiva / Assistents de moviment: Aline Bonamin, Nina Fajdiga / Intèrprets: Aline Bonamin i Nina Fajdiga amb intèrprets locals / Vestuari: Onono / Ademar Ferrera, Wilson Ranieri, Sirlei Ferreira, Elizabete Vasconcelos / Producció: Linha de Fuga Associação Cultural, FUTURA

 

www.futurafutura.org

 

Bosque / Woods és un coproducció de Big Pulse Dance Alliance, coproduït per New Baltic Dance (Lituània), International Dance Festival TANEC PRAHA (República Txeca), Sismògraf Dance Festival i Julidans (Països Baixos), recolzat per Creative Europe programme of the European Union. Producció conjunta amb Linha de Fuga Associação Cultural (Portugal). Amb el suport de Perform Europe.

Divendres
14
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Gratuït
Finalitzat