No made Land «Les vanités»

Jean Michel Caillebotte / Compagnie Star Pilot

dv. 14.04.23 | 18:00 h
dv. 14.04.23 | 20:30 h
Finalitzat
2023
Durada: 30 minuts

 

* En aquest espectacle no hi haurà cadires per al públic.

Compartir

Objectes de cartró que van formant un quadre (i et parlen de la vida i de la mort).

 

/ Vanitas / Consumisme / Vida / Mort / Cartró /

 

No made Land «Les vanités» és una instal·lació viva i monocromàtica feta íntegrament amb cartró. Una composició d'objectes que funcionen com a símbols i conformen una representació al·legòrica de la fragilitat de la vida humana. Aquesta és una proposta que ens connecta amb la pintura del segle XVII i amb el tòpic pictòric de les vanitats.
No made Land «Les vanités» és un quadre que es va composant en directe, de forma ordenada, meticulosa i amb algunes pinzellades d'humor. Un desplegament de vanitats contemporànies que ens farà reflexionar sobre la pròpia existència i sobre el caràcter efímer i il·lusori de la vida.

 

Jean Michel Caillebotte és escultor, escenògraf, artista, dissenyador gràfic i un apassionat de la poesia del moviment. Les seves inquietuds artístiques l'han portat a explorar els camps més variats. Ha treballat amb titellaires, urbanistes o arquitectes. Ha exposat obres monumentals al Musée Des Champs Libres (Rennes) i a La Villette (Paris). El 2016 va col·laborar amb l'artista belga Hans Op de Beek en la realització de The Garden of Whispers. També ha treballat en la creació de gegants per Jean-Luc Courcoult, director de la Compagnie Royal de Luxe, i ha col·laborat amb Le Phun, la companyia de Tolosa que el va impulsar cap al món de les arts vives.

 

Idea i direcció: Jean Michel Caillebotte, Sylvain Cousin / Escenografia: Jean-Michel Caillebotte / Constructors: Jean Michel Caillebotte, Delphine Lancelle, Alain Verdier, Paul Perez/ Constructor electro-plàstic: Paul Perez / Faux départ / Creació sonora: Emilie Mousset, Francois Boutibou / Interpretació: Jean-Michel Caillebotte, Ricardo Gaiser, Delphine Lancelle / Coordinació: Sandrine Boisson

 

www.jeanmichelcaillebotte.com

 

Amb la coproducció de: Pronomade(s) en Haute-Garonne – CNAREP (Centre National d’Art de Rue en Espace Public), L’Usine, La Verrerie (Pôle National Cirque Occitanie) / Amb el suport de: DGCA, DRAC Occitanie, La région Occitanie

 

Divendres
14
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Divendres
14
abr
Des de
6 €
Finalitzat