Ramat simfònic

Quim Girón i Moon Ribas

ds. 15.04.23 | 17:00 h
ds. 15.04.23 | 19:00 h
Finalitzat
2023
DURADA:  55 minuts

 

* Espectacle itinerant.

* Punt d'inici: Església de Sant Francesc // Punt final: Volcà Montsacopa.

* No recomanat per a persones amb mobilitat reduïda.

 

Compartir

Sentir-te com una més d'entre tantes i tantes ovelles d'aquest ramat simfònic.

 

/ Comunitat / Pastura / Instint / Ramat / Participatiu /

 

Ramat simfònic és un espectacle a l’aire lliure que ens convida a pasturar amb Moon Ribas i Quim Girón, pastors i intèrprets.
Les espectadores i espectadors formen part d'un ramat, amb altaveus com esquellots electrònics penjats al coll. El ramat es mou, el so de l’espectacle es desplaça amb el moviment, i públic i intèrprets formen i deformen coreografies per a cada escena.
Joan Cot, músic i ànima d'aquesta orquestra humana, manipula un univers sonor creat a partir de la veu. Ramat simfònic és un hàbitat, una comunitat, un instrument, una cerimònia... És una invocació al sentit gregari i a l'instint animal dins l’ésser humà.

 

Moon Ribas (Mataró, 1985) és artista cíborg i coreògrafa. Als seus treballs hi sol investigar el moviment a través de la tecnologia. Altres temes d'interès són l'exploració dels límits del cos, la pròpia identitat i l’art.
Quim Giro?n (Barcelona, 1985) és fundador i director artístic d'Animal Religion, una companyia interessada en la recerca de nous llenguatges dins el circ contemporani. Amb Sifonòfor va rebre el Premi Especial Ciutat de Barcelona (2016).
La col·laboració entre Moon Ribas i Quim Girón s'inicia el 2019 amb la intenció de combinar arts escèniques i cibernètica. Arran d'aquesta col·laboració n'han sorgit peces com Fenomen o Sentit de l’embaràs.

 

Autoria i interpretació: Moon Ribas, Quim Girón / Música: Joan Cot Ros / Enginyeria dels altaveus: José Luis Salmerón / Vestuari: Adriana Parra / Producció administrativa: Elclimamola

 

www.moonribasquimgiron.com

 

Amb el suport de: Fira Tàrrega, Sismògraf

Dissabte
15
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
6 €
Finalitzat