BARK

ACTING FOR CLIMATE

Finalitzat
DURADA:  60 minuts
Del 07.04.22 al 09.04.22
Itineraris Vora tosca Vora riu

* Espectacle ITINERANT per la natura. No recomanat per a persones amb mobilitat reduïda //  S'aconsella dur calçat còmode // Punt d'inici a les Fonts de Sant Roc

* Espectacle gratuït amb entrada. Podeu obtenir la vostra entrada gratuïta en aquesta mateixa pàgina.

* Aquest espectacle forma part dels itineraris Vora Tosca i Vora Riu. Per a més informació feu clic aquí.

Compartir

Bark és una peça de circ contemporani per a un bosc, un públic i cinc artistes. Un site-specific creat pels i amb els boscos locals. Bark va sobre tornar a connectar entre nosaltres i amb la natura. El bosc, la terra i els arbres són els protagonistes d'una actuació creada conjuntament entre intèrprets, científics i mirades externes.
Una combinació d'acrobàcies, dansa, teatre físic, paisatges sonors i textos poètics, tot plegat executat dins, entre, amb i al voltant dels arbres. Es tracta de ser natura, de tornar a connectar, de viure la utopia, i potser arribar a una experiència sensorial que modifiqui les perspectives de la nostra naturalesa humana, com a part de la biosfera.

 

La companyia d'arts escèniques Acting for Climate treballa en la intersecció entre les arts i l'ecologisme. Formada el 2015, el seu objectiu és incentivar-nos a actuar per un futur més sostenible.
Alguns dels seus trets d'identitat són les col·laboracions interdisciplinàries, la recerca constant de nous mètodes i expressions, i la creença que tant el procés com el producte són polítics. Durant els darrers anys, Acting for Climate ha crescut com a companyia professional de circ contemporani i d'arts escèniques, però també com a plataforma comunitària per les arts i la sostenibilitat.

 

Creació i interpretació: Heidi Miikki, Abigael Winsvold, Stina Copra, Frøydis Dahlø, Emma Langmoen / Mirada externa: Rebecca Tiger / Col·laboració científica: Karen O'Brien

Amb la coproducció de: DYNAMO Workspace for Circus and Performing Arts / Amb el suport de: Nordic Culture Fund, The Norwegian Culture Fund, The Danish Arts Foundation, SPENN Norway, TAIKE, DYNAMO / Gira finançada per Perform Europe (Creative Europe programme of the European Union)

https://www.actingforclimate.com/

Dijous
07
abr
Gratuït
Finalitzat
Divendres
08
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del 02.04.22 al 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Tristán Pérez-Martín
Finalitzat
2022
VERY VERY SLIGHTLY
EULÀLIA BERGADÀ
29.04.22 | 20:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del 26.04.22 al 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació