NEBULA

VANIA VANEAU

dissabte, 9 d’abril | 18:30 h
Finalitzat
2022
Durada: 60 minuts
Itineraris 2022 Vora volcà

* Espectacle gratuït amb entrada. Podeu obtenir la vostra entrada gratuïta en aquesta mateixa pàgina.

* Aquest espectacle forma part de l'itinerari Vora Volcà. Per a més informació feu clic aquí.

Compartir

Al principi hi ha un bosc, uns boscos, i la relació entre el cos i la natura plantejada com una trobada de camps de forces en un context postapocalíptic. En una mena d'arqueologia del futur, Nebula s'interroga sobre quines relacions amb el temps, l'artesania, la terra i les quimeres podrien dibuixar una nova cosmogonia. Quines mutacions i hibridacions podrien brotar del caos?
Nebula és una travessia cap a allò desconegut, un moment d'eclipsi per albirar altres mons possibles. Un solo dedicat a la relació entre les metamorfosis, les aparicions, els materials i els gestos. Dedicat a revelar l'estat original dels elements, crear rituals de curació, fertilitzar l'espai i explorar les nocions de catarsi i èxtasi.

 

Nascuda a São Paulo (1982), Vania Vaneau ha estudiat dansa al Brasil i a l'escola P.A.R.T.S de Brusel·les. Com a performer ha participat en creacions de Wim Vandekeybus, Maguy Marin, Yoann Bourgeois i Christian Rizzo. Les seves propostes es caracteritzen pel fet de situar els materials, el vestuari i els objectes al mateix nivell que els intèrprets. Vania Vaneau sol explorar les fronteres entre l'interior i l'exterior del cos humà, així com les relacions amb el seu entorn natural i cultural. Algunes de les seves creacions són Blanc (2014), Ornement (2016) i Ora (2019).
Vania Vaneau i Jordi Galí co-dirigeixen Arrangement Provisoire, una companyia compromesa amb l'ecologisme. Amb Nebula col·laboren econòmicament amb organitzacions que treballen per la protecció de la selva amazònica i la defensa dels pobles indígenes.

 

Coreografia i interpretació: Vania Vaneau / Escenografia: Célia Gondol / Il·luminació: Abigail Fowler / Creació musical: Nicolas Devos, Pénélope Michel (Puce Moment / Cercueil) / Director d'escena: Gilbert Guillaumond / Producció: Arrangement Provisoire / Agraïments: Kotomi Nishiwaki, Melina Faka, Julien Quartier - Atelier De facto.

Amb la coproduccio de: ICI – CCN de Montpellier-Occitanie i Stuk-Louvain amb Life Long Burning, Centre Chorégraphique National de Caen, Programme Nomades de Nos Lieux Communs, Slow Danse amb el CCN de Nantes, Les SUBS de Lyon, Charleroi Danse de Bruxelles, Le Gymnase – CDCN Roubaix, La Chambre d’Eau. Amb el suport de: Région Auvergne-Rhône-Alpes, L’Essieu du Batut (Aveyron), La Briqueterie CDCN du Val-de-Marne

 

 

 

Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat