UNA ILLA

Agrupación Señor Serrano

dissabte, 20 d’abril | 20:00 h
Finalitzat
2024
DURADA:  65 minuts
Compartir

Un paisatge creat amb l'ajuda d'intel·ligències artificials.

 

Ara que resulta evident que el món i els seus recursos són finits, és viable seguir pensant que els desafiaments que afrontem es poden resoldre individualment?
Una Illa és un espectacle creat amb l'ajuda d'intel·ligències artificials. Hi ha un espai gran, diàfan, i una pantalla enorme que va de banda a banda i del terra al sostre. Hi ha un mar de plàstic i una performer que es posa a fer exercicis de quelcom que sembla ioga però que no ho acaba de ser. A la pantalla s'hi projecta una conversa amb la intel·ligència artificial sobre com crear un espectacle.
Qui és nosaltres? Què passa si convidem a les intel·ligències artificials a imaginar un nosaltres? La conversa es va convertint en un soroll, un soroll pertorbador, ensordidor. I aleshores, un canvi.

 

Fundada per Àlex Serrano el 2006, l’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre que crea espectacles originals basats en històries que emergeixen del món contemporani. Basant-se en col·laboracions creatives, les produccions del Señor Serrano barregen performance, text, vídeo, so i maquetes per escenificar històries relacionades amb aspectes discordants de l’experiència humana actual. Les seves peces s’estrenen i giren, sobretot, internacionalment. L'Agrupación Señor Serrano ha estat premiada a nivell nacional i internacional (Biennal de Venècia, Premi Ciutat de Barcelona, Premi FAD Sebastià Gasch...) i ha rebut crítiques elogioses de mitjans com The New York Times, Folha de Sao Paulo, L’Espresso, Tiempo Argentino o La Vanguardia.

 

Creació: Agrupación Señor Serrano / Direcció i dramatúrgia: Àlex Serrano i Pau Palacios / Ajudant de dramatúrgia i direcció: Carlota Grau / Performers: Carlota Grau, Lia Vohlgemuth, Sara Montalvão, Bartosz Ostrowski / Performers locals: Guillem Batlle, Mario G. Saez, Neus Montané, Jana Punsola, Tere Roca, Melissa Salimberri, Mar Simón, Arnau Boces, Paula Tané Torras / Performer hologràfica: Eva Torróntegui / Coreografia: Núria Guiu amb la col·laboració de les performers / Escenografia i vestuari: Xesca Salvà / Disseny de llums: Cube.bz / Música: Nico Roig / Vídeos hologràfics: David Negrão / Vídeo morphing: Boris Ramírez / Programació de vídeo: David Muñiz / Regidora i performer: Camille Latron / Intel·ligències artificials: GPT-3, Bloom, DALL·E, Stable Diffusion, Midjourney i FILM / Coordinació de producció: Barbara Bloin / Producció executiva: Paula S. Viteri / Management: Art Republic

 

www.srserrano.com/ca/

 

Amb la producció de: GREC Festival de Barcelona, Câmara Municipal de Setúbal, Rota Clandestina, Festival Internacional de Teatro de Expressão Iberica, Centro Cultural Condeduque, Laboratorio de las Artes de Valladolid, CSS Teatro Stabile di Innovazione del Friuli-Venezia Giulia / Festival delle Colline Torinesi, SPRING Festival, Feikes Huis, Departament de Cultura de la Generalitat.
Amb la col·laboració de: Ajuntament de Terrassa, Fabra i Coats Fàbrica de creació de Barcelona.

 

 

 

 

 

Dissabte
20
abr
Des de
12 €
Finalitzat