SOTA TERRA

Moon Ribas i Quim Girón

dj. 18.04.24 | 22:00 h
dv. 19.04.24 | 22:00 h
Finalitzat
2024
DURADA:  60 minuts

 

* Terreny irregular, amb terra i herba. Pot presentar algunes dificultats per a persones amb mobilitat reduïda.

Compartir

Una exploració dels paisatges que hi ha sota terra.

 

Quina és la relació entre les persones i el subsòl?
Sota terra
és on enterrem allò que volem amagar, on imaginem llegendes monstruoses o tenim por de quedar atrapats. Però és també on trobem els minerals més preuats, on enterrem els nostres éssers estimats o on descobrim una part de la història. El nostre dia a dia ens fa caminar de pressa i mirar endavant, però què passa si canviem la mirada i mirem cap avall? La nostra vida es resumeix en un centímetre d'estalactita.Us convidem a convertir-vos en exploradors cíborgs, equipats amb frontals i amb polseres cibernètiques (vibren quan el planeta té activitat sísmica), i a esmunyir-vos amb nosaltres Sota terra.

 

Moon Ribas (Mataró, 1985) és artista cíborg i coreògrafa.
Quim Girón (Barcelona, 1985) és fundador i director artístic d'Animal Religion, una companyia interessada en la recerca de nous llenguatges dins el circ contemporani.
La col·laboració entre Moon Ribas i Quim Girón va començar l'any 2019 amb la intenció de barrejar arts escèniques i cibernètica, i amb l'observació dels fenòmens naturals i el món animal com a font d'inspiració. Entre el circ i la dansa hi han trobat un llenguatge propi, un territori comú del quan n'han sorgit peces com Fenomen (estrenat al Grec 2021) o Sense of Pregnancy (2022), una peça sobre un nou sentit cíborg que permet a Quim Girón connectar amb l'embrió del seu fill.

 

Direcció: Moon Ribas, Quim Girón / Suport a la direcció: Joan Cot Ros / Intèrprets: Quim Girón, Moon Ribas / Disseny de música i llums: Joan Cot Ros / Edició de vídeo: Nacho Montenegro / Enginyer electrònic: Jose Luis Salmerón / Veu en off: Ubaldo Sanna / Mediació amb la comunitat: Concha Millà, Daniele Zeda / Comunitats col·laboradores: Coral Primavera per la Pau, Associazione Studium Canticum / Espais de residència: Can Gassol, Sa Manifattura / Producció administrativa: Associació Cultural Elclimamola / Agraïments: Ubaldo Sanna, Joan Sala, Assumpta Triadó, Carmen Puerta, Francesca Serra, Ermanno Pusceddu, Pierluigi Melis, Nicola Sitzia, Alberto Piras, Gruppo Speleo Archeologico Giovanni Spano i Visualsonora SCL (Pau Manté i Hèlia Manté), Grotte di Su Mannau, Irene Vicente

 

www.moonribasquimgiron.com/

 

Amb el suport de: Departament de Cultura i ICEC.
Amb la coproducció de: Consorci Transversal, Xarxa d’Activitats Culturals i Teatro di Sardegna.
Amb l'organització de: Stronger Peripheries, projecte cofinançat pel programa Europa Creativa de la Unió Europea.

 

 

Dijous
18
abr
Des de
10 €
Finalitzat
Divendres
19
abr
Des de
10 €
Finalitzat