ENTRE

Companyia Eva Durban

dimarts, 30 d’abril | 20:30 h
Finalitzat
2024
Durada: 60 minuts
Compartir

L'últim treball coreogràfic de la Companyia Eva Durban.

 

I estàvem tan il·lusionats, era tan gran aquell desig... Que vàrem deixar d’escoltar. I el silenci que atorga la mida a totes les coses es va esvair. On és ara? Entre ens ho diu, si escoltem. Si escoltem. Però sí, ja ho sabem, és difícil girar els ulls endins quan tot sembla tan a tocar. Entre dansa, entre les llums i les ombres en direcció al lloc on les presons esdevenen platxèries de llibertat, i les bambolines els escenaris principals. On és allò que cerquem de manera compulsiva fins a esgotar-nos? Dintre, fora? O potser a tot arreu? Entre ho embasta tot amb el mateix fil d’or, de manera subtil, salvatge a voltes, per mostrar-nos la inefable naturalesa del silenci que tot ho broda.

 

La Companyia Eva Durban, amb la seva oberta concepció de la dansa contemporània, torna a sumar per a aquest espectacle ballarins amb moviment biomecànic singular, oferint un lluminós contrast de dinamismes i expressions. L’exquisida sensibilitat en les eleccions musicals propicia una experiència d’alt voltatge emocional.
Eva Durban és ballarina, coreògrafa professional i docent de dansa clàssica, contemporània, dansa moderna i jazz. Compartir la dansa és la seva passió i per això ha fet de l’ensenyament la seva vida. Més de 35 anys d’experiència l’han portat a comprendre que tots podem dansar, ballar i descobrir el millor de nosaltres mateixos a través d’aquesta disciplina artística.

 

Idea: Marco Mattarucchi, Paula Hernández, Eva Durban / Coreografia i direcció: Eva Durban / Ajudant Coreografia: Francesc Bravo / Intèrprets: Àlex Olivares, Isaac Serarols, Julià Gràcia, Xantal Pereira, Petra Oliver, Julia Magallanes / Tècnic i disseny d’il·luminació: Marco Mattarucchi / Edició d’àudio: Xavier Batlle / Disseny i confecció de vestuari: Aina March / Veu off: Jordi Coromina / Sinopsi: Pablo Palmero

 

dansacontemporania.cat/

 

Amb la coproducció de: Centre d'Arts Escèniques El Canal

Dimarts
30
abr
Des de
15 €
Finalitzat