FAIRY TALES

Pocketart

dv. 26.04.24 | 20:00 h
ds. 27.04.24 | 20:00 h
Finalitzat
2024
DURADA:  60 minuts

 

* Fes clic aquí si vols comprar l'entrada de Fairy Tales pel dissabte 27 a les 20 h i el bitllet de tornada Barcelona pel mateix dissabte a les 12 h de la nit. Sortida des de l'Espai Cràter.

Compartir

Una actualització artística dels contes clàssics de tota la vida.

 

Fairy tales és una revisió dels contes clàssics i dels seus finals feliços i del paper de les dones en aquests contes. L’espectacle proposa un retorn als llocs de la infància per revelar els processos que ens condueixen a convertir-nos en les persones que som. Les intèrprets es van emprovant diversos rols, com si es tractés d’un joc, o d’uns vestits. Rols que tothom coneix pels contes de fades o per les circumstàncies de la vida real. Una proposta que ens incita a crear noves fantasies, a imaginar de nou les nostres identitats i la nostra manera de llegir els finals feliços.

 

Pocketart és una companyia txeca de dansa contemporània i de teatre físic liderada per les coreògrafes Johana Pocková i Sabina Bocková. Per als seus projectes solen reunir artistes de diverses disciplines: dansa, música, escenografia, belles arts i disseny de llum. El treball de Pocketart es caracteritza per la reflexió sobre tòpics socialment rellevants, com la manipulació per part dels mitjans de comunicació, les amenaces ambientals, l'estrès en entorns competitius o la posició de les persones en contextos de treball corporatiu. Les propostes formals de Pocketart ens conviden a gaudir d’experiències espirituals i a reflexionar sobre la societat on vivim.

 

Concepte, coreografia i direcció: Sabina Bocková i Johana Pocková / Creació i interpretació: Aneta Bocková, Jitka Cechová, Michaela Dzurovcínová, Eva Mora Gonzáles, Karolina Graca, Tereza Holubová, Tereza Krejcová i Monika Szpunar / Dramatúrgia: Viktor Cernickýc / Assistent coreogràfic: Peter Šavel / Disseny d'il·luminació: Eliška Kociánová / Música: Lukáš Palán i Sára Vondrášková (Never Sol) / Escenografia i vestuari: Vendula Tomšu / Suport tècnic: Jan Tomšu / Mànager de producció: David Ostružár / Mànager del tour: Nela Frauenbergová / Assistent de producció: Anna Gazdíková / Disseny gràfic: Pavel Holomek / Foto: Vojtech Brtnický, Jakub Urban / Tràiler: Dominik Žižka / Producció: POCKetART, z.s.

 

www.pocketart.cz/

 

Amb la coproducció de: Sismògraf, Tanec Praha (Txèquia), Julidance (Països Baixos), CODA Oslo International Dance Festival, dins el projecte Big Pulse Dance Alliance del programa Europa Creativa.
Amb el suport de: Ministry of Culture of Czech Republic, The National Recovery Plan, Next Generation EU, Capital city Prague, State Fund of Culture, Tanec Praha z.u. / PONEC, SE.S.TA, REZI.DANCE Komarice

Divendres
26
abr
Des de
12 €
Finalitzat
Dissabte
27
abr
Des de
12 €
Finalitzat