DANCEOKE POP

Laura Alcala Freudenthal / LaSúbita

divendres, 26 d’abril | 21:30 h
DURADA:  15 minuts

No cal que dugis res. Però si et vesteixes a l'estil Eva Nassarre, molt millor. Escalfadors. Mallots. I tot el que et sembli oportú. Aquí no hi venim a posar-nos vergonyoses. Hi venim a ballar.

Compartir

Una proposta participativa per a gent amb ganes de ballar.

 

Danceoke és una acció participativa paral·lela a l’espectacle POP, sobre les penúries de Laura Alcala Freudenthal com a millennial. Al Danceoke, però, ens hi trobem per desfogar-nos, per distorsionar allò que ens ve donat, per jugar amb els referents i per composar-los com ens doni la gana. I per ballar, sobretot, per ballar.

 

Laura Alcala Freudenthal és ballarina, coreògrafa, docent i investigadora en dansa i directora de moviment. Balla i ha ballat per a artistes com Pere Faura, Vero Cendoya, Àngels Margarit o Roberto Olivan. Com a creadora independent ha estrenat espectacles com Call me Jero o Cosas que pasan. Des del 2017 codirigeix la companyia LaSúbita. Ha estat molt implicada en projectes educatius a les aules, coordinant equips, fent formació de mestres i dinamitzant projectes comunitaris. És feliç fent assistències de direcció (Bogumer de Vero Cendoya, Papillon i Cowards d'Àngel Duran, o Peluda de La Campistany) perquè li encanta endinsar-se en altres universos creatius.

 

Creació i interpretació: Laura Alcala Freudenthal / Producció: LaSúbita

 

https://linktr.ee/lauraalcalafreudenthal

 

 

Divendres
26
abr
Altres espectacles
© Quique Culebras
2024
POP
Laura Alcala Freudenthal / LaSúbita i Irene Vicente Salas
dv. 26.04.24 | 19:00 h
La Carbonera
Sismodansa Programació