POP

Laura Alcala Freudenthal / LaSúbita i Irene Vicente Salas

divendres, 26 d’abril | 19:00 h
DURADA:  45 minuts
Compartir

Un monòleg de dansa sobre millenials, flamencs i altres i inquietuds.

 

POP és un retrat millennial. Un monòleg de dansa recorregut per diverses històries d’amor i passió que condueixen cap a l’autodestrucció. Una dona que intenta arribar a tot per no arribar a res ens convida a aquest espectacle intimista i ens parla, des de l’humor, de la supervivència, de la fragilitat, de les obsessions, de l’ego, dels wannabe, de la frustració i del fet de morir.

Sabíeu que els flamencs fan això de posar-se sobre una pota per estalviar energia? Ho sabíeu? Jo tampoc. Però des que ho sé, la vida em va de puta mare.

 

Aquesta peça és el fruit de la primera col·laboració entre les millenials Laura Alcala Freudenthal i Irene Vicente Salas.
Laura Alcala Freudenthal és ballarina, coreògrafa, docent i investigadora en dansa i directora de moviment. Treballa com a artista independent tot combinant projectes. Balla i ha ballat amb companyies com Pere Faura, Vero Cendoya, Àngels Margarit o Roberto Olivan. A banda de crear els seus propis espectacles, també codirigeix la companyia LaSúbita.
Irene Vicente Salas és directora i dramaturga. Ha creat el projecte Corpus, una proposta d'arts escèniques als museus que ha comptat amb la participació de Laura Alcala Freudenthal i que es podrà veure al Sismògraf 2024.

 

Idea, direcció i interpretació: Laura Alcala Freudenthal / Col·laboració: Irene Vicente Salas / Producció: LaSúbita / Agraïments: Emma Riba, Anna Feliu, Patty Maestre, David Menéndez, Àngel Duran, Patricia Hastewell

 

https://linktr.ee/lauraalcalafreudenthal

 

 

Divendres
26
abr
Altres espectacles
2024
DANCEOKE POP
Laura Alcala Freudenthal / LaSúbita
dv. 26.04.24 | 21:30 h
La Carbonera
Sismodansa Programació