BESTIARI DIXIT

Mireia de Querol Duran i Urša Sekirnik

divendres, 26 d’abril | 18:00 h
DURADA:  25 minuts
Compartir

Dansa i paraules, cossos i llibres, lectura i moviment.

 

Bestiari Dixit forma part del projecte Balla’m un llibre impulsat per l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya i Biblioteques de Catalunya. Una peça que pren com a punt de partida l’obra Bestiari de Joan Fuster i Ortells i que trasllada a l'escena el potencial pictòric i l’imaginari dels aforismes. Una trobada entre el material literari i el moviment, entre la forma i el gest, entre la paraula, el so (la veu) i el moviment. Són paraules ressonant amb el cos i el moviment i donant-li sentit.
L’artista Anna Llimós hi col·labora creant una instal·lació a partir d’unes peces modulars que generen imatges i que dialoguen amb els cossos en moviment i, alhora, amb l’obra de Joan Fuster.

 

Urša Sekirnik i Mireia de Querol han treballat juntes en diverses creacions del Col·lectiu Big Bouncers i ambdues formen part de l’equip de gestió de La Visiva. Bestiari Dixit és un projecte artístic conjunt, del qual en són intèrprets i creadores.
Mireia de Querol és ballarina, creadora independent i professora de dansa contemporània, resident a Barcelona. Graduada en el Grau Superior de Dansa Contemporània (BA Modern Theatre Dance) a la Theatreschool, Amsterdam School of the Arts (AHK).
Urša Sekirnik es va graduar a SEAD (Salzburg Experimental Academy of Dance) i treballa com a performer, ballarina i docent. El 2010 esdevé cofundadora de KUD NUM, col·lectiu artístic multidisciplinari i productora amb seu a Škofja Loka (Eslovènia).

 

Creació i interpretació: Mireia de Querol Duran i Urša Sekirnik / Escenografia: Anna Llimós Vidal / Vestuari: Urša Sekirnik / Mirada externa: Cecilia Colacrai / Agraïments: Roger Llimós, Jou Serra, Fina Duran, Maria Bartrons, Rafel de Querol, Manolo Galeote, Roger Deulofeu, Mar Deulofeu, Anna Rubirola, Bernat Vila i Big Bouncers

 

Dins del marc del projecte Balla'm un llibre impulsat per l'APdC (Asociació de Profesionals de la Dansa de Catalunya) i Biblioteques de Catalunya.
Amb suport de: La Lleieltat Santsenca, La Visiva, KUD NUM (Eslovènia).

Divendres
26
abr