CICATRIUS (O CONTRAPÀS DE MAMUTS I ALTRES FERES)

Cia Vero Cendoya

dj. 18.04.24 | 18:30 h
dv. 19.04.24 | 19:00 h
Finalitzat
DURADA:  40 minuts

* Espectacle itinerant.
* Punt d'inici: Plaça de l'Arxiu Comarcal de la Garrotxa // Punt final: Plaça de Braus.

* Les persones amb mobilitat reduïda podran accedir directament a la Plaça de Braus.

 

Compartir

Un ritual de dansa amb aires ancestrals.

 

Cicatrius és una celebració col·lectiva de les ferides superades.
De la mateixa manera que el procés científic de la cicatrització és una col·laboració perfecta entre els sistemes del propi cos, els intèrprets d'aquesta peça també col·laboren amb el propòsit d'explicar-nos la història d'una ferida.
Inspirats pels mamutonis de les danses tradicionals sardes i per la moixiganga, els intèrprets de Cicatrius dansaran el seu propi ritual de celebració del col·lectiu.

 

Vero Cendoya és intèrpret, professora, pintora, il·lustradora i coreògrafa. Ha treballat com a assistent de direcció, com a assessora de moviment i com a intèrpret per a diverses companyies. El 2008 crea la seva pròpia companyia de dansa-teatre, Cia Vero Cendoya, que es caracteritza per la col·laboració amb artistes d'altres disciplines. A Fils (2013) combina dansa i poesia, a Sinfonía de cuarto de baño (2012) combina dansa i música experimental, a Antagònics (2011) combina dansa i transformisme, a La Partida (2015) combina futbol i dansa. Entre les seves darreres estrenes hi ha peces com Bogumer (millor obra de Teatre Físic a Edinburgh Fringe Festival) i Parlem-ne (millor espectacle de dansa als Premis Teatre Barcelona). Els seus espectacles han circulat per teatres i festivals d'Espanya, Itàlia, Alemanya, França, Txèquia, Bèlgica, Anglaterra, Xina i Taiwan.

 

Coreografia i direcció: Vero Cendoya / Dramatúrgia: Vero Cendoya, Isrà Solà, Adele Madau / Música original i en viu: Adele Madau / Interpretació i creació: Adele Madau, Hannah Zwaans, Jem Prenafeta, Juls Valls, Micaela Oxley, Antoine Normand / Assistència de direcció: Barbara Meneses / Foto: Kiku Piñol / Vídeo: Johann Pérez / Residència artística: Espai de marge / Producció: Lídia Serrat / Administració: Joan Fabregat / Agraïments: Teatre Foment, Ajuntament de Juneda i família Meneses

 

https://www.verocendoya.com/

 

Amb el suport de: ICEC

Dijous
18
abr
Divendres
19
abr