ATENDRE UN FORA DE TEMPS / PEL·LÍCULA

Job Ramos

dv. 19.04.24 | 16:30 h
ds. 20.04.24 | 16:30 h
Gratuït
DURADA:  90 minuts

 

* Accés lliure entre les 16'30 i 19'30 h. Es pot entrar i sortir quan es vulgui.

Compartir

Fa un any es va projectar durant 3 nits la pel·lícula site-specific Atendre un fora de temps a l'Astacifactoria del Molí de les Fonts. Aquesta anava dirigida a un públic no humà.
La projecció anava acompanyada del següent text:

"Aquesta pel·lícula no és per a tu. No va dirigida a un públic humà. Va dirigida a uns crancs, a possibles insectes, potser també a alguns ocells o granotes. Això no té res d’estrany. Bé que parlem als nadons o als animals de companyia, sense cap esperança que ens entenguin de manera exacta. Malgrat tot, hi parlem igualment. Això va una mica del mateix.
Atendre un fora de temps
està concebuda a partir d’una duració del metratge, que supera la capacitat d’atenció del múscul, de l’ull, del consum humà d’imatges. Plans seqüència que s’estenen en el temps, i que d’alguna forma fan inaccessible el que ve després".

Bona part del metratge de la pel·lícula va ser enregistrat als aiguamolls de la Moixina, en aquest espai de temps els aiguamolls s'han assecat. Avui hi hem d'afegir una altra lectura, com a la crònica d'una natura que ja no existeix.

 

Job Ramos investiga les relacions entre natura i artifici. La seva pràctica artística transita entre el cinema, la instal·lació i el dibuix. És artista visual i professor a la Facultat de Belles Arts de la UB i a la FETEP de la UVic. El seu treball s’ha mostrat a escala internacional.

 

Direcció: Job Ramos / So: Iban Rodriguez, Grau Perramon, Job Ramos / Edició: Job Ramos / Etalonatge: Xavier Pérez / DCP: Fromzerocinema / Agraïments: Rita Andreu, Marcel Dalmau, Ingrid Guardiola, Xavi Hurtado, Joan Montserrat, Manel Quintana, Roc Parés, Cristina López / Distribució: Fromzerocinema / Una producció de festival Sismògraf i Job Ramos

 

http://www.jobramos.net/

Dissabte
20
abr
Altres espectacles
Finalitzat
2024
ENCONTRE A L'ASTACIFACTORIA. REPETICIÓ I PRINCIPI
Job Ramos i Fina Torres
dv. 19.04.24 | 10:30 h
dv. 19.04.24 | 11:30 h
dv. 19.04.24 | 12:30 h
dv. 19.04.24 | 13:30 h
Astacifactoria Molí de les Fonts
Sismògraf Carta Verda 2023/24 Programació