MASS - bloom explorations

RECOIL PERFORMANCE GROUP

Del dv. 08.04.22 al ds. 09.04.22 | 12:00 h, 18:00 h
Finalitzat
2022
Itineraris 2022 Centre Vila

* Aquest espectacle forma part de l'itinerari Centre Vila. Per a més informació feu clic aquí.

HORARIS
* Divendres 8 d'abril, de 18H a 21H.
* Dissabte 9 d'abril, de 12H a 21H. Amb pauses entre les 15-16H i les 18'30-19H. Durant els moments de pausa no hi haurà la intèrpret però es podrà visitar igualment la instal·lació.

 

Compartir

Una intèrpret i milers de cucs conviuen en una cúpula de plàstic transparent. Hi ha tot de retalls de porexpan al terra. Gràcies a un bacteri intestinal els cucs poden digerir el porexpan i utilitzar-lo com a aliment. El soroll dels cucs rosegant el porexpan s'amplifica gràcies a la cúpula. L'espai té una atmosfera estranyament meditativa. El públic té llicència per explorar, tocar, olorar o tan sols contemplar. Mentrestant una veu ens parla de les particularitats d'un hàbitat on es dissolen els límits entre humans i insectes, passat i futur. Les espectadores i espectadors podran romandre a l'exterior o bé entrar dins la cúpula i apropar-se a l'intèrpret, participant d'aquesta relació entre cucs i éssers humans.

 

Recoil Performance Group és una companyia fundada i dirigida per la coreògrafa Tina Tarpgaard. Ha estat guardonada amb el premi nacional danès d'arts escèniques (Premi Reumert) en la modalitat de dansa per Frost (2010) i Living room (2012). Les seves propostes se solen centrar en universos de caire sensorial i coreografies articulades al voltant d'una relació específica amb certs elements escenogràfics. Les interaccions entre l'intèrpret i els elements escenogràfics són un motiu d'interès constant, sovint amb el desig de descentralitzar l'ésser humà de l'espai escènic. Durant els últims anys s'han dedicat a investigar nous formats i a generar trobades entre humans i no-humans, creant situacions per reflexionar sobre les nostres relacions i el nostre lloc a l'ecosistema.

 

Coreografia: Tina Tarpgaard / Performer: Hilde I. Sandvold / Recerca científica i disseny instal·lació: Pei-Ying Lin / Text: Ida Marie Hede / Versió catalana: Carlos Calvo, Oriol Guinart / Veu en català: Eva Pérez / Producció: Carlos Calvo / Fotografia: Søren Meisner

Amb el suport de: Danish Arts foundation

 

 

 

 

Divendres
08
abr
De 18H a 21H
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
De 12H a 21H
Gratuït
Finalitzat