SHALOTT

COMPANYIA SHALOTT

ds. 09.04.22 | 12:00 h
ds. 23.04.22 | 12:00 h
Finalitzat
2022
DURADA:  20 minuts
Itineraris 2022 Centre Vila

* Espectacle gratuït amb entrada. Podeu obtenir la vostra entrada gratuïta en aquesta mateixa pàgina.

* Aquest espectacle forma part de l'itinerari Centre Vila. Per a més informació feu clic aquí.

 

Compartir

Shalott és un duo de dansa contemporània que reflexiona sobre allò inevitable: el pas del temps, les relacions humanes, l'amor, els records... Malgrat siguin inevitables, l'acceptació del seu caràcter finit és el que els omple de significat i valor. Què està i què no està escrit? Quants fulls en blanc queden encara per escriure? Mitjançant la dansa contemporània i l’acrobàcia, Shalott fa un apropament a aquests conceptes des de llocs que semblarien oposats, com ara la innocència i la por. Una peça accessible per a tots els públics, per fer riure als infants i alhora despertar sentiments o sensacions al públic adult.

 

La Companyia Shalott està formada per Vlad Ion i Guillem Batlle, ballarins de dansa contemporània. Ambdós han realitzat la Formació Professional de Ballarins a Varium Espai de Moviment i Creació, i la formació FRE3 BODIES dirigida per Nadine Gerspacher i Nicolas Ricchini. La seva primera creació va ser Cosas serias... (2021), un duo de dansa basat en l’humor i l’absurd. Utilitzen l'humor com a eina per intentar apropar la dansa contemporània a un públic variat i fer-la més accessible. Shalott, la seva peça més recent, està centrada en la creació d’imatges escèniques i d'una atmosfera que permet tractar conceptes abstractes des de diferents perspectives.

 

Coreògrafs i ballarins: Guillem Batlle, Vlad Ion / Tècnica de so: Camille Hinsinger / Vídeo: Clement Hamilton, Lotfi Madour / Fotografia: Julius Gutiérrez

 

 

Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
23
abr
Gratuït
Finalitzat