CUIR

UN LOUP POUR L'HOMME

Finalitzat
DURADA:  35 minuts
Del 08.04.22 al 09.04.22
Itineraris Vora volcà

* Aquest espectacle forma part de l'itinerari Vora Volcà. Per a més informació feu clic aquí.

Compartir

En un poderós enfrontament cos a cos, dos homes equipats amb arnesos eqüestres juguen a manipular-se mútuament. El plaer que poden arribar a sentir pel sol fet de transformar a l'altre en un instrument, un aparell, una zona d'esbarjo o un camp de batalla els atrau cap a una forma de lluita sempre consentida. Situats entre la tracció i l'atracció, no pretenen exercir un poder sobre l'altre, sinó tan sols un poder amb l'altre. Un d'ells pot voler subordinar, obligar o imposar, però l'altre és igualment lliure d'acceptar, de voler complir amb aquesta obligació. Ambdós gaudeixen dels seus rols, de les seves posicions, amb consentiment i sense cap mena de jerarquia.

 

La companyia de circ Un Loup pour l’Homme va néixer de la trobada entre dos acròbates: el francès Alexandre Fray (CNAC de Châlons) i el quebequès Frédéric Arsenault (Escola Nacional de Circ de Montreal). Després de més de 500 representacions, Un Loup pour l’Homme s'ha consolidat com una companyia de prestigi internacional. La seva primera peça, Appris par corps, va ser distingida amb el premi Joves Talents del Circ Europeu (2006). A Grand mère (2006) i Face Nord (2011) reflexionaven sobre el tracte amb les persones grans i sobre els jocs infantils respectivament. Mitjançant les seves composicions acrobàtiques procuren sempre defensar la visió d'una humanitat formada per éssers socials, tan diferents com alhora tan dependents els uns dels altres. Al Sismògraf 2019 ja els vam poder veure amb Rare birds.

 

Creació i interpretació: Arno Ferrera, Mika Lafforgue / Direcció artística: Arno Ferrera / Mirada externa: Paola Rizza / Coreografia: Benjamin Kahn / So: Amaury Vanderborght / Il·luminació: Florent Blanchon / Tècnic de so i llum: Pierre-Jean Faggiani / Equipació: Jara Buschhoff / Vestuari: Jennifer Defays / Administració, producció i difusió: Caroline Cardoso, Lou Henry, Anaïs Longiéras / Suport a la creació: Anaïs Longiéras / Premsa: Estelle Laurentin / Vídeo: Romain Vennekens / Foto: Valérie Frossard / Disseny gràfic: Ekta / Producció: Un loup pour l’homme

Amb la complicitat de: Alexandre Fray / Amb la coproducció de: Le Bateau Feu, SN Dunkerque, Theater op De Markt, Neerpelt, Larural Créon, Perspectives Sarrebruck / Amb el suport de: Conseil Régional Hauts-de-France, SACD / Processus Cirque, Fonds Transfabrik. Un loup pour l’homme rep el suport de: French Ministry of Culture / Direction Régionale des Affaires Culturelles Hauts-de-France. Un loup pour l’homme és membre de: FILAGE (Lille)

 

 

 

 

 

Divendres
08
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Des de
6 €
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del 02.04.22 al 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Tristán Pérez-Martín
Finalitzat
2022
VERY VERY SLIGHTLY
EULÀLIA BERGADÀ
29.04.22 | 20:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del 26.04.22 al 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació