ROZÉO

GRATTE CIEL

ds. 09.04.22 | 10:30 h, 13:00 h, 19:30 h
Finalitzat
2022
DURADA:  30 minuts
Itineraris 2022 Vora tosca Vora riu

* Aquest espectacle forma part dels itineraris Vora Tosca i Vora Riu. Per a més informació feu clic aquí.

Compartir

RoZéo és una instal·lació viva per ser observada lentament, una respiració profunda amb el cel com a horitzó. Els cossos, enfilats sobre delicades perxes metàl·liques, oscil·len suaument, com remoguts per una alenada imperceptible. El seu vaivé ens evoca els canyissars de la Camarga.
RoZéo no vol ser un espectacle, sinó una respiració profunda, un diàleg seré amb el paisatge, un acostament a la poètica de la lleugeresa, la suavitat i la contemplació. RoZéo és allò que podem descobrir inesperadament durant una passejada, allò que emergeix allà a l'horitzó, aquells cossos aeris agitats suaument per la brisa, a estones sacsejats pel vent.

 

Gratte Ciel és una companyia dirigida per Stéphane Girard i Camille Beaumier. Enceten la seva trajectòria amb Place des Anges (2007), una proposta que s'ha pogut veure a Mont-real, Estocolm, Londres, Buenos Aires, Adelaida, Sant Petersburg o Kíev. Posteriorment han estrenat peces com La Grappe, Du Nuage, Rouge i Fuego. A banda de l'activitat internacional i els projectes de gran format, Gratte Ciel ha mantingut una línia de creacions territorials i propostes in situ, de caire més aviat local i vinculades a la seva xarxa social. L'equip de Gratte Ciel compta actualment amb una cinquantena de dones i homes que segueixen imaginant frescos orgànics i humans, instal·lacions monumentals i grans estructures aèries.

 

Direcció artística: Stéphane Girard, Camille Beaumier / Intèrprets: Cecilia Zucchetti, Danilo Pacheco, Yumi Rigout, Pauline Frémaut / Disseny de vestuari: Sari Brunel / Tècnica: Nic Von Der Borch, Damien Fantova / Hi col·laboren: Sébastien Guérive (compositor), Luce Monier (recol·lectora i dissenyadora floral) / Agraïments: Ilotopie, Foyer du Mas St Pierre

Amb el suport de: DRAC Provence-Alpes-Côte-d'Azrur, Région Sud, Département des Bouches-du-Rhône, Ville d'Arles

 

 

 

 

 

Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat