CITY HORSES

BYSTRÖM KÄLLBLAD

City Horses és una producció que va incorporant ballarines professionals de les ciutats on es va representant i que ofereix a aquestes ballarines l'oportunitat d'actuar en altres ciutats. Les ballarines seleccionades pel Sismògraf participaran en un workshop que es durà a terme al Graner, Centre de Creació de Dansa i Arts Vives, durant la setmana prèvia al festival.
City Horses
és una proposta per a ballarines que es vulguin sentir eugues i formar part d'una coreografia urbana que reflexiona sobre el poder i les imatges del cos femení a l'espai públic. Una vintena d'intèrprets galopant per les ciutats, un monument viu que celebra el coratge i el poder femenins, que reivindica l'espai públic i escriu la versió femenina de la història.
Byström Källblad, creadores d'aquesta proposta, són un duet format per l'artista Helena Byström i la coreògrafa Anna Källblad. Comparteixen el desig d'explicar històries sobre llocs concrets basades en la col·laboració i l'intercanvi amb la seva gent.

 

City Horses és una coproducció de Big Pulse Dance Alliance, coproduït per Sismògraf (Catalunya), Julidans (Paisos Baixos), Tanz im August/HAU Hebbel am Ufer (Alemanya) i CODA Oslo International Dance Festival (Noruega), amb el suport de Creative Europe Programme of the European Union.