MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO

JOÂO LIMA

Mapadeball és un projecte de pràctica artística i dansa contemporània a l'aula adreçat a alumnes de 2n d’ESO de la comarca (Cor de Maria, Escola Pia, Greda i Bosc de la Coma). El principal objectiu d'aquesta proposta és apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, esdevenint alhora una eina educativa pel professorat i una experiència positiva, tant individual com col·lectiva.

Vibrar el tiempo és el títol de la coreografia grupal que es presentarà al Teatre Principal d'Olot com a culminació d'aquest procés de pràctica artística a l'aula. El director artístic del Mapadeball 2022 és Joâo Lima, coreògraf i performer amb una llarga trajectòria com a docent del teatre i la dansa.

 

Direcció coreogràfica: João Lima / Formadores i facilitadores: Janna Mir, Marta Mora / Amb la participació d'alumnes de 2n d’ESO de: Escola - Institut Cor de Maria (Marc Adalid), Escola - Institut Escola Pia (Maria Camats), Escola - Institut Greda (Isabel Font, Margarida Joanmiquel i Gisela Arimany) i Institut Bosc de la Coma (Elsa Roqué i Josep Canut)