TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT

MARIA CAMILA SANJINÉS

Del ds. 02.04.22 al dv. 29.04.22
Finalitzat
2022

INSTAL·LACIÓ I ACCIÓ EN VIU

Compartir

Dibuixem les coses que passen al voltant nostre des de fa més de quinze mil anys. El dibuix forma part de les nostres narratives més antigues, abans de la paraula escrita vam tenir el traç, probablement el registre més antic de la nostra capacitat de crear i, alhora, de transcendir la mera descripció, de plasmar la petja de qui observa.
Traç / moviment dibuixat és una mirada, a través del dibuix, de diferents propostes escèniques del Sismògraf. El dibuix esdevé el protagonista, una plasmació subjectiva d'allò que inciten les obres escèniques. Un contacte entre l'escenari i les arts plàstiques, la mirada de Maria Camila Sanjinés traslladada al traç.
Els dibuixos d'aquest treball de relatoria artística seran impresos amb còpies limitades i signades i aniran omplint, de mica en mica, la sala d'exposicions de Can Trincheria.

 

L'obra de Maria Camila Sanjinés s'interessa pel contacte entre l'art contemporani i altres disciplines. Ha realitzat projectes en biennals, festivals i centres culturals d'arreu del món. Entre els més destacables: Sismògraf (Olot), Salmon (Barcelona), Fundación Telefónica - ARCO (Madrid), ARTLIMA (Lima), ARTBO -Directora Articularte (Bogotà), Can Felipa (Barcelona), Mapping Festival (Ginebra), Sonic Circuits - National Museum of Women in the Arts (Washington DC). Ha realitzat relatories dibuixades pel HAY Festival (Cartagena), FLECHO (Quibdó), Revista Arcadia i Revista Cromos.

Dissabte
02
abr
D'11H A 14H / DE 17H A 19H
Gratuït
Finalitzat
Diumenge
03
abr
D'11H A 14H
Gratuït
Finalitzat
Dilluns
04
abr
DE 10H A 14H / DE 16H A 18H
Gratuït
Finalitzat
Dimarts
05
abr
DE 10H A 14H / DE 16H A 18H
Gratuït
Finalitzat
Dimecres
06
abr
DE 10H A 14H / DE 16H A 18H
Gratuït
Finalitzat