LIKES

NÚRIA GUIU SAGARRA

Finalitzat
DURADA:  30 minuts
Dimecres 06 d'abril | 19:00 h

* Espectacle gratuït amb entrada. Podeu obtenir la vostra entrada gratuïta en aquesta mateixa pàgina.

* Likes, a càrrec de Núria Guiu Sagarra i Presentació de Dansàneu, Festival de Cultures del Pirineu (Premi Nacional de Cultura 2021) a càrrec de Ferran Rella, president del Consell de les Valls d’Àneu i Rut Martínez, directora del festival.

Compartir
Afegir al calendari

Likes parteix de l’anàlisi de dos fenòmens populars de YouTube: el cover dance i els vídeos sobre les diferents tècniques de ioga. Una mirada fresca i coreogràfica que reflexiona sobre el valor social dels Likes i la presència del cos a l’era digital. Podem veure el cos a través de la pantalla, el podem escoltar, però tal i com deia David Le Breton, els sentits del tacte i l’olfacte desapareixen. A través de la xarxa podem expressar criteris, podem indicar que un cos, un moviment, una forma o un color ens agraden. És potser per això que l’estètica i l’aparença han guanyat tanta importància a la nostra societat actual?

 

Núria Guiu ha treballat com a ballarina amb companyies com Cullberg Balletten, Gisele Vienne, Carte Blanche Dance Company, Batsheva Dance Company (Kamuyot), Ingri Fiksdal, Jasmin Vardimon, La Veronal o Kobalt Works. Des del 2012 s’interessa per la coreografia i la relació entre el cos i allò digital. Likes va ser seleccionada per la plataforma Aerowaves 2018 i ha estat reconeguda als Premis Ciutat de Barcelona 2018, Premis de la Crítica 2018 i Premis DansaCat 2020. Els seus darrers treballs son Spiritual Boyfriends, estrenat al Festival Grec 2020 i Futuralgia, una peça de grup comissionada per Unusual Symptoms del Dance Theater Bremen. Núria Guiu és actualment artista associada al Graner, Centre de Creació de Dansa i Arts Vives.

 

Direcció, coreografia i performer: Núria Guiu Sagarra / Assistència artística: Esther Freixa, Sónia Gómez / Assistència tècnica: Carles Borràs, Sergio Roca / Assessorament de vestuari: Nestor Reina / Foto i vídeo: Alice Brazzit / Disseny de llum i edició de música: Núria Guiu Sagarra (Byetone, William Basinski, Mike Posner, Ed Sheeran) / Producció: Haizea Arrizabalaga, Aixa González

Amb residencia a: Cra’p, Konvent.0, Espai Bokashi, La Blanca, Sala Hiroshima / Amb la col·laboració de: Sismògraf, MOT i Dansàneu

Proposta organitzada per Dansàneu, relacionada amb l'exposició sobre els Premis Nacionals de Cultura 2021, produïda pel CoNCA i instal·lada a la Biblioteca Marià Vayreda del 4 al 19 de d'abril.

Dimecres
06
abr
Gratuït
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del 02.04.22 al 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Tristán Pérez-Martín
Finalitzat
2022
VERY VERY SLIGHTLY
EULÀLIA BERGADÀ
29.04.22 | 20:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del 26.04.22 al 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació