RUNA

AMER KABBANI (Cia 104º)

Finalitzat
DURADA:  40 minuts
divendres, 8 d’abril | 18:30 h
Compartir

Runa. Restes. Història. Construcció. Destrucció. Records que queden oblidats. Síria. Arrels. Mort. Vida. Identitat. Un espai alliberat on el cos, l’objecte i el so dialoguen per retrobar-se amb aquella part de cadascun de nosaltres que queda oblidada, s’enyora, s’estima, es desestima i es difumina. Runa és una peça de circ d'autoficció que qüestiona els límits interns, l’absurditat de les fronteres territorials i els conflictes humans. És circ contemporani dialogant amb els objectes, el cos i el so per aprofundir en conceptes com la identitat, la família i les fronteres geopolítiques.

 

Amer Kabbani es forma en diverses disciplines de circ (roda alemanya, malabars de rebot, clown...) i teatre improvisat a l'escola Rogelio Rivel i la Factoria DiMô. Forma part de les companyies de circ Bauala, La Main S'Affaire i és cofundador de la companyia de teatre improvisat Impro con Limón. Ha format part de la companyia NoFit State Circus, amb l'espectacle Block. Amb l’espectacle ENVÀ, creat conjuntament amb Àfrica Llorens dins la companyia Amer i Àfrica Circ cia., ha girat per tota Europa. La Cia 104º està composada principalment per Amer Kabbani, Ivan Tomasevich (un apassionat de les titlles, la il·luminació, la música i l'anàlisi crític de les arts en viu) i Alina Ventura (fundadora de la Maleta dels Espectacles).

 

Idea original: Amer Kabbani Fernández / Direcció: Rolando Sanmartín / Dramatúrgia: Amer Kabbani, Rolando Sanmartín / Mirades externes: Joan Català, Marta Salla / Disseny de so i il·luminació: Ivan Tomasevich / Distribució i difusió: Alina Ventura (La Maleta dels Espectacles) / Comunicació i xarxes socials: Aida Kabbani / Vestuari: Amer Kabbani

 

Divendres
08
abr
Des de
6 €
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del ds. 02.04.22 al dv. 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del ds. 02.04.22 al dv. 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del ds. 02.04.22 al dv. 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Tristán Pérez-Martín
Finalitzat
2022
VERY VERY SLIGHTLY
EULÀLIA BERGADÀ
dv. 29.04.22 | 20:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del dt. 26.04.22 al dc. 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació