Attraverso la notte

Marsala

dijous, 7 de juliol | 20:00 h
Finalitzat
2022
DURADA:  10 hores

Aquesta proposta és una caminada organitzada en el context del Congrés Art de Caminar que començarà a les 20 h i acabarà a les 6 del matí de l'endemà.

 

Compartir

El col·lectiu artístic Marsala (Itàlia) ens proposa un projecte d’exploració sensorial i artística a través d’una caminada nocturna. Des que es pon el sol fins a l’alba, el públic participarà d’un laboratori centrat en la pràctica de caminar, donant peu a reflexions individuals i col·lectives sobre la relació espai-nit-passeig. Attraverso la notte vol posar consciència en el fet d’habitar la nit en grup com a antídot al distanciament social i la normativitat que regeix la vida diürna.

 

Al llarg de l’experiència, el públic tindrà l’oportunitat de topar-se amb diverses disciplines: l’antropologia urbana i visual, la sociologia, la geografia humana, la cartografia o el periodisme, que alhora s’entrellaçaran amb llenguatges artístics diversos. El resultat final pot ser una instal·lació multimèdia, una campanya de rètols de carrer, un vídeo-collage, un paisatge sonor, un fanzine autoproduït.

Dijous
07
jul
Finalitzat