Terra Rhapsody

Vaikonur / Ester Guntín

dijous, 13 d’abril | 20:00 h
Finalitzat
2023
DURADA:  50 minuts
Compartir

Entrega't a la ingravidesa i l'atmosfera hipnòtica d'aquesta coreografia.

 

/ Coreografia / Futurisme / Nostàlgia / Jardí / Ingravidesa /

 

Terra Rhapsody és una instal·lació coreogràfica sobre la memòria i el record, una peça inspirada en la ciència ficció que ens parla sobre la nostàlgia de la Terra i la fascinació per la tecnologia. Tot gira al voltant d'un territori ingràvid, d'un jardí imaginari i d'uns habitants que no s'han acabat d'adaptar al distanciament amb la Terra. La nostàlgia els empeny a cultivar un jardí fantasmal amb els seus propis cossos i els recursos artificials i tecnològics de què disposen.
Terra Rhapsody és una reflexió sobre l'aïllament i la distància, sobre les possibles conseqüències físiques i psicològiques d'allunyar-nos del nostre planeta durant un llarg període de temps.

 

Vaikonur és un projecte d’arts escèniques dirigit per Ester Guntín, coreògrafa i directora de moviment. Les seves creacions exploren estats introspectius de l’ésser humà en relació amb el món a través del moviment, la imatge i la dramatúrgia. Amb Ararat ha obtingut premis i reconeixements al Rotterdam International Duet Competition, l'ACT Festival Bilbao i el Certamen Estruch. Ha presentat Terra Rhapsody al CCCB de Barcelona i Nigra Quiso a Tanzlabour Ulm d'Alemanya. Ha col·laborat en diverses ocasions amb Marcos Morau (La Veronal). Com a directora de moviment ha treballat amb el Col·lectiu VVAA, Amaga Productions, Entrance Teatro, Ferran Utzet, Clara Aguilar o Lucia del Greco. Recentment ha dirigit el moviment de The Fox Sisters, una òpera al Gran Teatre del Liceu de Sílvia Delagneau i Marc Migó.

 

Direcció: Ester Guntín / Autoria: Vaikonur / Disseny tecnològic: DoesWork - Saúl Baeza / Coreografia: Ester Guntín amb la col·laboració dels intèrprets / Assistent de coreografia: Héctor Puigdomènech / Assistent de direcció: Rita Molina Vallicrosa / Intèrprets: Marina Capel, Mariona Capllonch, Martí Forcada, Ignacio Jiménez, Julia Romero, Alberto Serrano / Composició musical: Clara Aguilar / Il·luminació: Andreu Fàbregas / Vestuari: Marta Soldevila - Sol de la Villa / Agraïments: Ona Galo, Anna Rubirola, Rafael Argullol, Lipi Hernàndez, Roberto Fratini, Paula Tato

 

https://esterguntin.com/

Dijous
13
abr
Des de
10 €
Finalitzat