Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs

Íntims Produccions / David Climent

dissabte, 15 d’abril | 22:00 h
Finalitzat
2023
Durada: 80 minuts
Compartir

Benvingudes i benvinguts a l'apoteosi de la fi del món!

 

/ Fi del món / Civilització / Extinció / Pensament / Pedra /

 

Tot s’acaba. Tot fa un pet. Nosaltres som un gran pet universal. I què hem de fer-hi? Hi ha una gran evidència. Ara bé, cap de nosaltres sap com ficar-s’hi, com girar-s’hi, com fer-li front. Fa molta por, eh? Fa una por tremenda. És impossible fer-hi alguna cosa. Com podríem fer-hi alguna cosa?
Tothom quiet. Esperem una tempesta, un llamp, un tro. Esperem que baixi lo Cristo gros i ho vegi. Una veu que digui. Una veu que digui i un cos que faci. I nosaltres els oients, que s’hi llencen, què fan? Què fan, què fan, què fan! Una gran màscara de núvols nocturns, amb dents d’estrelles i ulls d’estrelles, i nas de remolí d’estrelles. Una veu que diu i un cos que fa, sí. Un cos que s’atura, reflexiona i s’hi queda. Pensa què fer. Ens en sortirem si pensem. El pensament està col·lapsat, però ens en sortirem si pensem.

 

Íntims Produccions són un grup de gent (Isaac Baró, Marc Cartanyà, Sandra Pujol, Oriol Tosquella) que el 2012 es van ajuntar per fer projectes escènics. Com a companyia resident de la Sala Beckett durant la temporada 21-22 han creat Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs.
David Climent és intèrpret, director d'escena, dramaturg i pedagog. El 2003 funda LosCorderos.sc amb Pablo Molinero, una companyia reconeguda amb el Premi de la Crítica, el Premi Ciutat de Barcelona o el Premi FAD Sebastià Gasch, entre d'altres. Al marge de LosCorderos.sc, ha col·laborat com a creador, codirector, intèrpret o assessor en diversos projectes escènics.

 

Dramatúrgia i direcció: Marc Cartanyà, David Climent / Intèrprets: Isaac Baró, Marc Cartanyà, Sandra Pujol, Oriol Tosquella / Espai escènic i il·luminació: Marc Salicrú / Espai sonor i composició musical: Clara Aguilar / Disseny de vestuari: Joan Ros / Assessorament vocal i musical: Rita Molina / Producció executiva: Albert Baldomà / Imatge i comunicació: Codea Studio / Agraïments: Florian Schartner

 

www.intims-produccions.com

 

Amb el suport de: Teatre de l'Escorxador de Lleida, Teatre de la Unió d'Alpicat, Teatre Foment de Juneda / Amb residència artística a: Sala Beckett

Dissabte
15
abr
Des de
10 €
Finalitzat