Si fóssim flors

Marga Socias / Thomas Roper

dv. 14.04.23 | 17:30 h
ds. 15.04.23 | 11:00 h
ds. 15.04.23 | 17:00 h
Finalitzat
2023
DURADA:  3 hores

 

* Peça adaptada per a persones cegues, amb textos en escriptura Braille, llibrets informatius pels acompanyants i suports d'àudio per a persones cegues no acompanyades.

* El dia 14 d'abril hi haurà una intèrpret de llengua de signes.

 

Compartir

Flaira, toca, escolta, observa les flors d'aquest jardí tan peculiar.

 

/ Jardí / Flors / Reciclatge / Llavors /

 

Primer van ser arbres, després van ser cartró, i aleshores un encanteri les va convertir en flors. I aquestes flors creixen dins un jardí curiós. Passegeu-vos per aquest jardí de les delícies, les flors us faran propostes juganeres i els somnis dels jardiners us sorprendran!
Si fóssim flors és una instal·lació que ens interroga sobre què passaria si fóssim flors, sobre els llocs que habitem, sobre l'extinció i l'esperança... Una instal·lació sostenible (els elements escenogràfics estan fets amb material reciclat i d'aprofitament) i inspirada en El Jardí Curiós de Peter Brown, El Jardí de les Delícies de Hieronymus Bosch i les incomptables hores de guerrillers de jardí que han viscut els seus creadors.

 

Marga Socias és una creadora inquieta i versàtil. Actua, escriu i idea espectacles. Treballa en espectacles propis i també amb altres companyies. Ha col·laborat amb Carte Blanche, Hello!Earth i Art of Listening a Dinamarca, TVAZZ a les Illes Faroe, Lis Lab a Itàlia i Theatre A l’Envers a França. Durant uns quants anys va formar part del grup estable de la companyia Teatro de los Sentidos. Els seus projectes creatius juguen amb l’imprevist, la curiositat, les connexions iròniques, la confusió entre ficció i realitat, i la riquesa que aquesta confusió pot oferir. Es mou entre el teatre experimental, la narrativa oral, la instal·lació i el xamanisme ancestral. Les seves peces ens aboquen a una experiència del seu univers particular.

 

Idea original i direcció: Marga Socias, Thomas Roper / Jardiners: Thomas Roper, Aram Pou, Marga Socias, Maïka Eggericx / Disseny i construcció de l’escenografia: Thomas Roper

 

www.margasocias.net

 

Divendres
14
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Gratuït
Finalitzat