FREEZE

Nick Steur

dj. 13.04.23 | 18:30 h
dv. 14.04.23 | 18:30 h
ds. 15.04.23 | 18:00 h
ds. 15.04.23 | 13:00 h
Finalitzat
2023
DURADA:  60 minuts aproximadament

 

* Edat mínima: 8 anys.

Compartir

Centra't, aguanta la respiració, sembla com si un simple esbufec ho pogués fer caure tot.

 

/ Pedres / Equilibri / Concentració / Respiració / Inert /

 

Ja de petit Nick Steur es distreia tot jugant a apilar i equilibrar pedres. Més endavant, en un dels moments crucials de la seva carrera, va redescobrir aquesta habilitat i la va traslladar al terreny artístic. Aquella afició primerenca és a l'origen de les seves escultures fetes amb pedres pacientment col·locades. No hi ha trucs ni trampes, no hi ha cola ni ciment ni cap estructura de suport. Es tracta tan sols de concentració i de saber trobar l'equilibri entre la pròpia força de voluntat i la força de voluntat de la pedra.
FREEZE ha sigut guardonada amb el Laureate Young Theatre Award al TAZ Festival (2012) i l'Scotsman Fringe First Award (2013).

 

Nick Steur (Nijmegen, 1982) és un artista holandès que treballa sobretot amb materials no processats, principalment la pedra. Les seves propostes defugen gestualitats o simbolismes i se centren en aspectes eminentment funcionals: connectar acer, moure una roca, agafar una gota d'aigua... Des que es va graduar l'any 2011 a l'institut d'arts performatives de Maastricht, Nick Steur ha estat convidat per nombrosos museus i festivals internacionals d'art i ha guanyat diversos premis. Actualment compta amb el suport de SoAP Maastricht, In Situ European Network, Workspace Brussels, C-Takt i Performing Arts Fund.

 

Concepte, execució tècnica i interpretació: Nick Steur

 

www.nicksteur.com

 

Agraïments a la família Vayreda per la cessió de l'espai.

 

Amb el suport de: Performing Arts Fund (NLD), Soap Maastricht

 

Dijous
13
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Divendres
14
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
6 €
Finalitzat
Dissabte
15
abr
Des de
6 €
Finalitzat