PANORAMA

RAQUEL GUALTERO

Finalitzat
DURADA:  40 minuts
Del 08.04.22 al 09.04.22
Itineraris Vora volcà

* Espectacle gratuït amb entrada. Podeu obtenir la vostra entrada gratuïta en aquesta mateixa pàgina.

* Aquest espectacle forma part de l'itinerari Vora Volcà. Per a més informació feu clic aquí.

Compartir

Del grec pân (tot) i hórama (vista) la paraula Panorama va ser emprada pel pintor irlandès Robert Baker per descriure les seves pintures circulars. Els seus paisatges generen una experiència immersiva que convida a la contemplació i la reflexió. Quin és el nostre lloc en aquest paisatge?
Raquel Gualtero també ens empeny cap a un estat contemplatiu, cap a un trànsit per diversos imaginaris estranyament familiars. El seu cos és el centre del paisatge. Els seus gestos esdevenen coreografies infinites. Panorama és un solo de dansa que ens transporta cap a un lloc íntim, únic i intransferible. Un lloc recorregut per una veu que ens pertany i que transforma els motlles que ens hem construït. Potser es tracta d'un lloc estrany, inhòspit i inesperat, però és, sens dubte, un lloc que anhelem. 

 

Raquel Gualtero Soriano es va graduar en dansa contemporània a l'escola Theater School / Higher School of Arts a Amsterdam el 2005. Com a ballarina ha treballat internacionalment en companyies com Scottish Dance Theater, Fabulous Beast Dance Theater o Romeo Castellucci. A nivell nacional ha treballat amb directors com Àngels Margarit, Àlex Rigola o Pere Faura. Com a creadora va debutar el 2005 amb Blanco, una peça que va formar part del reconegut IT International Theaterschool Festival. Amb Persona va guanyar el Premi Injuve 2011 a la creació jove. Completen la seva trajectòria com a coreògrafa les peces: Brut, Nuà (que es va poder veure al Sismògraf 2019) i la trilogia formada per Amaro, Orama i Panorama.

 

Direcció: Raquel Gualtero / Interpretació: Raquel Gualtero / Ajudant de direcció: Lipi Hernández / Suport a la dramatúrgia: Albert Pérez / Mirada externa: Salva Sanchis / Autoria i direcció musical: Aurora Bauzà / Escenografia: Arnau Sala / Disseny d’il·luminació: Arnau Sala / Peces musicals de: Rodrigo Rammsy / Disseny de so: Aurora Bauzà / Suport en l'espai escènic: Raquel Klein / Fotografia: Marga Parés / Producció i distribució: Tina Agency, El Climamola

Amb la coproducció de: Mercat de les Flors, Sismògraf, Antic Teatre / Amb el suport de: Danza en Breve, Convent de les Arts, El Graner, Centre Cívic de la Barceloneta, L'Animal a l'Esquena / Agraïments: Oscar Dasi, Pere Faura, Rodrigo Rammsy, La Caldera, Semolina Tomic, Javier Cuevas, Aleix Vallverdú, Miguel Fiol, Pia Mazuela

 

 

 

Divendres
08
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat

Altres espectacles

UN PEU DAVANT L'ALTRE
DOLÇA LAFARQUE I MAURICIO SIERRA
Programació
ARRAN DE COS
ALOMA LAFONTANA
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
24 PRELUDIOS
ELENA CÓRDOBA / DAVID BENITO / LUZ PRADO
Del 02.04.22 al 29.04.22
La Carbonera
Programació
TRAÇ / MOVIMENT DIBUIXAT
MARIA CAMILA SANJINÉS
Del 02.04.22 al 29.04.22
Can Trincheria
Programació
© Tristán Pérez-Martín
Finalitzat
2022
VERY VERY SLIGHTLY
EULÀLIA BERGADÀ
29.04.22 | 20:00 h
Teatre Principal d'Olot
Programació
© Martí Albesa
Finalitzat
2022
MAPADEBALL / VIBRAR EL TIEMPO
JOÂO LIMA
Del 26.04.22 al 27.04.22
Teatre Principal d'Olot
Programació