PANORAMA

RAQUEL GUALTERO

Del dv. 08.04.22 al ds. 09.04.22 | 21:00 h, 22:00 h
Finalitzat
2022
DURADA:  40 minuts
Itineraris 2022 Vora volcà

* Espectacle gratuït amb entrada. Podeu obtenir la vostra entrada gratuïta en aquesta mateixa pàgina.

* Aquest espectacle forma part de l'itinerari Vora Volcà. Per a més informació feu clic aquí.

Compartir

Del grec pân (tot) i hórama (vista) la paraula Panorama va ser emprada pel pintor irlandès Robert Baker per descriure les seves pintures circulars. Els seus paisatges generen una experiència immersiva que convida a la contemplació i la reflexió. Quin és el nostre lloc en aquest paisatge?
Raquel Gualtero també ens empeny cap a un estat contemplatiu, cap a un trànsit per diversos imaginaris estranyament familiars. El seu cos és el centre del paisatge. Els seus gestos esdevenen coreografies infinites. Panorama és un solo de dansa que ens transporta cap a un lloc íntim, únic i intransferible. Un lloc recorregut per una veu que ens pertany i que transforma els motlles que ens hem construït. Potser es tracta d'un lloc estrany, inhòspit i inesperat, però és, sens dubte, un lloc que anhelem. 

 

Raquel Gualtero Soriano es va graduar en dansa contemporània a l'escola Theater School / Higher School of Arts a Amsterdam el 2005. Com a ballarina ha treballat internacionalment en companyies com Scottish Dance Theater, Fabulous Beast Dance Theater o Romeo Castellucci. A nivell nacional ha treballat amb directors com Àngels Margarit, Àlex Rigola o Pere Faura. Com a creadora va debutar el 2005 amb Blanco, una peça que va formar part del reconegut IT International Theaterschool Festival. Amb Persona va guanyar el Premi Injuve 2011 a la creació jove. Completen la seva trajectòria com a coreògrafa les peces: Brut, Nuà (que es va poder veure al Sismògraf 2019) i la trilogia formada per Amaro, Orama i Panorama.

 

Direcció: Raquel Gualtero / Interpretació: Raquel Gualtero / Ajudant de direcció: Lipi Hernández / Suport a la dramatúrgia: Albert Pérez / Mirada externa: Salva Sanchis / Autoria i direcció musical: Aurora Bauzà / Escenografia: Arnau Sala / Disseny d’il·luminació: Arnau Sala / Peces musicals de: Rodrigo Rammsy / Disseny de so: Aurora Bauzà / Suport en l'espai escènic: Raquel Klein / Fotografia: Marga Parés / Producció i distribució: Tina Agency, El Climamola

Amb la coproducció de: Mercat de les Flors, Sismògraf, Antic Teatre / Amb el suport de: Danza en Breve, Convent de les Arts, El Graner, Centre Cívic de la Barceloneta, L'Animal a l'Esquena / Agraïments: Oscar Dasi, Pere Faura, Rodrigo Rammsy, La Caldera, Semolina Tomic, Javier Cuevas, Aleix Vallverdú, Miguel Fiol, Pia Mazuela

 

 

 

Divendres
08
abr
Gratuït
Finalitzat
Dissabte
09
abr
Gratuït
Finalitzat