25, 20, 15 €
Baro d’evel

DIJOUS 29 D'ABRIL
A LES 19:30 h
Teatre Principal d’Olot


Durada: 50 minuts

Què queda un cop ho eliminem tot? Hi queda el blanc, sens dubte. I allò que encara ens caldrà fer miques per arribar al denominador comú més petit. Allò que, de manera obstinada, ens parla de , des de , una i altra vegada. Peti qui peti. Se’n salvi qui se’n salvi. Per l’encant, pel viatge, però també per l’alegria.

Al començament hi trobaríem el gest reduït a l’essencial: dos cossos, dos gèneres, dos colors, dues dimensions, dos reialmes, una mateixa solitud, el mateix desig tenaç que això continuï i torni a començar. Les mateixes ganes immenses de deixar que l’altre ens transformi, ens mogui. Com si no existís res més que aquest sentir-se consternat o travessat. Hi trobaríem dos humans i un corb blanc i negre que s’empenyen els uns als altres cap a una mena de ballet sensible i poètic on cada cos deixa el seu rastre, on cada història queda escrita.

« Aquest espectacle ha rebut el suport d’Occitanie en scène en el marc del projecte Pyrenart cofinançat per la Unió Europea a través de POCTEFA  2014-2020 ».

logos pyrenart