9 de març de 2017

El Sismògraf busca set famílies que vulguin viure el festival intensament. Sismo en Família és una nova proposta pedagògica pensada especialment per a famílies que desitgin conèixer amb més profunditat el món de la dansa. Els participants gaudiran d’una selecció dels espectacles del Sismògraf, participaran en tallers i es trobaran amb diverses sorpreses que el Sismògraf els ha preparat.

Mireia Llunell, responsable de públics de LaSala (un teatre de Sabadell dedicat al públic infantil i juvenil) serà l’encarregada d’acompanyar els participants del Sismo en Família, a més de proporcionar-los alguns coneixements relacionats amb la dansa.

La primera trobada serà el divendres 21 d’abril a les 17.15 h, en la qual els participants descobriran tots els detalls de la proposta i rebran les acreditacions que els identificaran com a participants del Sismo en Família. Divendres, dissabte i diumenge tindran preparat un itinerari d’activitats adequat al ritme de les famílies, per viure intensament el Sismògraf amb companyia dels més petits.

L’edat mínima per participar-hi és a partir de 6 anys. Les inscripcions per participar a Sismo en Família es poden fer a info@sismografolot.cat. Cal indicar nom i cognoms dels integrants de la família, l’edat i la relació que tenen entre ells els diferents membres. A més, també és necessari fer una petita explicació sobre el perquè es vol formar part del projecte Sismo en Família. Les places són limitades i els participants s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció.