10 de gener de 2017

Olot comença a trontollar. Dissabte es podrà veure a la ciutat Apel·lació a la pedra, la primera rèplica del Festival Sismògraf 2017. La ballarina Sònia Gómez i el músic Pere Jou ballaran, miraran i dialogaran amb les escultures de Miquel Blay, que s’exposen al Museu de la Garrotxa. L’espectacle, creat especialment per a la cloenda de l’Any Blay, es podrà veure en dues sessions, a les 18 h i a les 20 h. 

Ballarina i performer, Sònia Gómez ha treballat en muntatges multidisciplinaris, recorrent un ampli ventall de llenguatges, estètiques i referències. A través de l’art descobreix certes impostures socials i alhora també posa èmfasi en les impostures del propi art, a través de les seves performances.

L’espectacle és la primera de les sis rèpliques que tindrà el Sismògraf 2017, repartides abans i després del festival fins al 26 de maig. Després vindrà Anarchy, de la Sociedad Doctor Alonso. Un cop passat el Sismògraf, el moviment es detectarà amb Afasians, The Last Conference, Tots Dansen, 8del9: Festa Major i Medea.

Les entrades per Apel·lació a la pedra tenen un cost de 10 euros i es poden comprar anticipades a www.olotcultura.cat, al Teatre i a Can Trincheria.