27 de desembre de 2017

La dansa ha entrat als instituts a través del Tots Dansen i ara des del Sismògraf es vol que encara hi tingui més pes. Proposem un taller perquè els joves aprenguin a redactar un programa de mà, una crítica o una crònica sobre un espectacle de dansa.

Plantegem una sessió per a professors de quatre hores a càrrec de l’equip de la revista Recomana, on es donaran eines per guiar els possibles textos relatius a l’espectacle. A més, també es posarà en context i es donaran conceptes bàsics sobre dansa, necessaris per fer una bona crítica. El taller tan es pot fer en català, castellà, anglès, francès o alemany, segons preferís l’institut.

La proposta és que aquest taller l’imparteixi als alumnes que ballen la coreografia del Tots Dansen o bé als dels cursos anteriors, per tal que es comencin a introduir al món de la dansa.

El proper dilluns 29 de gener, de 16 a 20 h tindrà lloc la sessió formativa per als professors d’instituts que vulguin portar el taller a l’aula. Es tracta d’una sessió gratuïta que es durà a terme a la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot. Les inscripcions ja estan obertes a la Fundació.

Més informació del taller de crítica de dansa